MONITORING VAŠE INFRASTRUKTURE

Plug & Play povezivanje stanica za punjenje usklađene sa OCPP-om daje vam puno daljinsko upravljanje nad vašom opremom. Sistem je dizajniran za efikasnost; može upravljati velikim količinama podataka u realnom vremenu koji dolaze sa terena i pružaju vam brz pristup bilo kojoj problematičnoj jedinici u kombinaciji sa višeslojnom analizom njegovog rada. Više detalja u sekciji Softver.

Pored specijalizovanih usluga monitoringa Vaših stanica za punjenje možemo Vam pružiti i kompletnu uslugu monitoringa svih vrsta alarmnih i tehničkih signala.

U okviru naše kompanija posluje i firma Monitoring d.o.o. čija je osnovna delatnost daljinski kompjuterski nadzor objekata, vozila a od ove godine i stanica za punjenje. Naš monitoring centar opremljen je po evropskim standardima i radi 24h. Centar za nadgledanje staninca za punjenje vrši prijem podataka od strane postavljene dodatne opreme (interfon, video nadzor, alarmni sistem, kontrola pristupa, itd), obrađuje ih u sistemu za automatsku obradu podataka i daje informaciju dežurnom operateru koji postupa u skladu sa propisanom procedurom i posebnim instrukcijama vlasnika stanice za punjenje.

Provala, pljačka, poplava, požar, detekcija opasnih gasova, pad napona, nestanak struje, kontrola pristupa zaposlenih lica, testiranje ispravnosti alarmnih sistema…

Po prijemu alarmnog signala operater izvršava sledeće procedure, u skladu sa vrstom alarmnog signala:

Kontaktira klijenta (poziv ili SMS), kontaktira lica koja je klijent ovlastio, kontaktira interventne ekipe  za održavanje, vatrogasce, hitnu pomoć ili policiju.

Imate pitanje?

Popunite kontakt formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku!