Kompanija Emobility želi da bude prepoznata na našem tržištu u oblasti solarnih i integrisanih energetskih rešenja namenjenih električnoj mobilnosti i želi da promoviše integrisana energetska rešenja za električnu mobilnost.

Električna mobilnost bez kućnih i javnih stanica za punjenje električnih vozila nije moguća. Jedna od ključnih aktivnosti naše kompanije je postavljanje stanica za punjenje .

Naša misija

Želimo da promenimo transportnu industriju u modernu i ekološki prihvatljivu. Želimo da svi mogu slobodno, brzo i udobno putovati vozilima bez emisije.

Da bismo to omogućili, izgradićemo mrežu stanica za punjenje sa ogromnom snagom, zahvaljujući kojoj vam ništa neće stati na put da ugodno putujete. Bez obzira da li se vozite automobilom, motociklom, skuterom, biciklom, vožnja vam mora pružiti radost, slobodu i samopouzdanje da stignete do odredišta.

Želimo da vozila sa nultom emisijom budu uobičajena na gradskim ulicama, a za 20 godina da naše stanice snabdevaju vozila energijom u svakom gradu na Srbiji.

Imate pitanje?

Popunite kontakt formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku!