POLITIKA PRIVATNOSTI

Doo Emobility Novi Sad poštuje privatnost naših korisnika. Ova Politika privatnosti objašnjava na koji način prikupljamo, koristimo, otkrivamo i čuvamo vaše podatke kada posetite našu www.Emobility.rs ili našu mobilnu aplikaciju, uključujući bilo koji drugi oblik medija, medijski kanal, mobilnu web lokaciju ili mobilnu aplikaciju povezane ili povezane sa njima.

Zadržavamo pravo da izvršimo izmene ove Politike privatnosti u bilo kom trenutku i iz bilo kog razloga potrebe našeg poslovanja. Obavestićemo vas o svim promenama ažuriranjem datuma „Poslednje ažuriranje“ ove Politike privatnosti. Sve promene ili modifikacije stupaće na snagu odmah po objavljivanju ažurirane Politike privatnosti na sajtu. Shodno tome vam preporučujemo da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti kako biste bili informisani o novostima. Smatraće se da ste obavešteni, te će se smatrati da ste prihvatili sve izmene Politike privatnosti..

Politika privatnosti je usklađena sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018) kao i sa GDPR-om (Opšta regulativa o zaštiti podataka o ličnosti) tako da su posetiocima iz EU (Evropske unije) takođe zaštićeni podaci na način propisan zakonodavstvom države članice EU kojoj pripadaju.

Ovom politikom prikupljamo podatke / informacije naših korisnika, samo za potrebe vašeg informisanja kao i za potrebe realizacije ugovornog odnosa sa potrošačima Naša politika privatnosti vrši obradu i analitiku vaših podataka uz pomoć kolačića za pretraživanje (browser cookies), a sve iz razloga zaštite korisnika od zloupotrebe podataka.

Pažljivo pročitajte ovu politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa uslovima ove politike privatnosti, molimo vas da ne pristupate sajtu.

 

PRIKUPLJANJE VAŠIH INFORMACIJA– način i razlog

Web sajt traži Vaše lične podatke samo ako želite da koristite neku od naših usluga i samovoljno popunite forme na našem web sajtu.

U trenutku ulaska na našu web prezentaciju, naš web provider automatski beleži podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vreme posete, adresu web stranice s koje ste došli, te sve informacije o stranicama koje posetite na našoj web lokaciji o čemu ste bili obavešteni na svim stranicama web sajta.

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge.

Napomena: naš web provider ne beleži Vašu e-mail adresu ili bilo koje druge podatke, koji bi se mogli iskoristiti za Vašu ličnu identifikaciju. Možete se isključiti iz beleženja ovih podataka ako ispravno podesite vaš web pretraživač – više o tome u nastavku.

Podaci koje beležimo o Vama su sledeći:

  • Domen i IP adresa;
  • Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg se pristupilo našem sajtu;
  • Vreme pristupa i dužinu posete;
  • Strane koje posećujete;
  • Ukoliko ste posetili naš web sajt sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta;
  • Ukoliko nam sami prosledite informacije.

U kojim slučajevima beležimo vaše privatne podatke:

  • Postavljanje pitanja
    (Ime, email – na koji vam dostavljamo odgovor)
  • Kontakt podaci i pitanja se čuvaju u internoj bazi dokle god autor ne traži da se pitanje iz interne baze izbriše.
    – Lične podatke fizičkih lica (ime i prezime , adresa e-pošte, adresa mesto, broj telefona)
    – Podaci za pravno lice (naziv firme, MB, PIB, adresa sedišta firme, e mail adresa, kontakt telefon / fax)
  • Prijava na bilten (newsletter)
    (Ime, email adresa)

 

KORIŠĆENJE VAŠIH INFORMACIJA

Tačno evidentirane informacije o Vama nam omogućavaju da Vam pružimo efikasnu i adekvatnu uslugu. Konkretno, možemo koristiti informacije prikupljene o Vama putem sajta www.Emobility.rs, samo sa ciljem pružanja usluga Vama kao i do završetka realizacije prodaje samog proizvoda.

Informacije o vama (podatke) ne prodajemo, ne poklanjamo niti prenosimo na treća lica (organizacije) radi dalje upotrebe.

 

TEHNOLOGIJE PRAĆENJA

Kolačići
Koristimo kolačiće na sajtu da bismo vam pomogli da prilagodimo sajt i poboljšamo vaše iskustvo. Za više informacija o tome kako koristimo kolačiće, pogledajte našu Politiku o kolačićima objavljenu na našoj web prezentaciji www.Emobility.rs , koja je ugrađena u ovu Politiku privatnosti. Korišćenjem naše web prezentacije, prihvatate da budete obavezani našom Politikom o kolačićima.

Website analitika
Takođe možemo da budemo partneri sa odabranim dobavljačima trećih strana, kao što su Cloudfare, Google Analitics, i drugi, da se omogući tehnologija praćenja i usluge ponovnog marketinga na sajtu i našoj mobilnoj aplikaciji korišćenjem kolačića prve strane i kolačića trećih strana, da, između ostalog, analiziramo i pratimo korišćenje sajta korisnika, utvrdimo popularnost određenog sadržaja i bolje razumemo aktivnosti na mreži.

 

WEB SAJTOVI TREĆIH STRANA

Sajt može da sadrži veze sa web lokacijama trećih strana i aplikacijama od interesa, uključujući reklame i spoljne usluge, koje nisu povezane sa nama. Kada koristite ove veze da napustite Sajt, sve informacije koje date ovim trećim stranama nisu pokrivene ovom Politikom privatnosti i ne možemo garantovati bezbednost i privatnost vaših informacija. Pre nego što posetite i pružite bilo koju informaciju bilo kojoj web stranici trećih strana, trebalo bi da se informišete o politici privatnosti i praksi (ako ih ima) treće strane odgovorne za tu web lokaciju, i trebalo bi da preduzmete neophodne korake da, po vašem nahođenju, zaštitite privatnost vaših podataka. Nismo odgovorni za sadržaj ili privatnost i bezbednosne prakse i politike bilo koje treće strane, uključujući druge sajtove, usluge ili aplikacije koje mogu biti povezane sa Sajtom.

 

BEZBEDNOST VAŠIH INFORMACIJA

Koristimo administrativne, tehničke i fizičke mere bezbednosti da bismo zaštitili vaše lične podatke. Iako smo preduzeli razumne korake da zaštitimo lične podatke koje nam dajete, imajte na umu da uprkos našim naporima, nijedna bezbednosna mera nije toliko savršena ili neprobojna, i nijedan metod prenosa podataka ne može biti garantovan protiv presretanja ili druge vrste zloupotrebe. Sve informacije otkrivene na mreži su podložne presretanju i zloupotrebi od strane neovlašćenih strana. Stoga, ne možemo garantovati potpunu sigurnost ako date lične podatke.

 

KONTROLE ZA FUNKCIJE ZA NE PRAĆENJE

Većina web pregledača i neki mobilni operativni sistemi uključuju funkciju ili postavku Do-Not-Track („DNT“) koju možete da aktivirate da biste signalizirali svoju privatnost da se podaci o Vašim aktivnostima pretraživanja na mreži ne nadgledaju i prikupljaju. Nije dovršen jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala. Kao takvi, trenutno ne odgovaramo na signale DNT pretraživača ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski saopštava Vaš izbor da ne budete praćeni na mreži. Ako se usvoji standard za onlajn praćenje koji moramo da poštujemo u budućnosti, obavestićemo Vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove Politike privatnosti. Većina web pregledača i neki mobilni operativni sistemi uključuju funkciju ili postavku Do-Not-Track („DNT“) koju možete da aktivirate da biste signalizirali svoju privatnost da se podaci o Vašim aktivnostima pretraživanja na mreži ne nadgledaju i prikupljaju. Ako postavite DNT signal na svom pretraživaču, mi ćemo odgovoriti na takve signale DNT pretraživača.

 

OPCIJE U VEZI SA VAŠIM INFORMACIJAMA

Informacije o nalogu
U bilo kom trenutku možete da pregledate ili promenite informacije na svom nalogu ili da ukinete svoj nalog:

  • Prijavljivanje u podešavanja naloga i ažuriranje naloga
  • Kontaktirajte nas koristeći dole navedene kontakt informacije

Na vaš zahtev za ukidanje naloga, deaktiviraćemo ili izbrisati Vaš nalog i informacije iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, neke informacije mogu biti zadržane u našim datotekama da bi se sprečile prevare, rešili problemi, pomogli u bilo kakvim istragama, sproveli naše Uslove korišćenja i / ili bili u skladu sa zakonskim zahtevima.

E-pošta i komunikacija
Ako više ne želite da primate e-poštu ili drugu komunikaciju od nas, možete da se odjavite na sledeći način:

  • Prijavljivanje u podešavanja Vašeg naloga i ažuriranje Vaših podešavanja
  • Kontaktirajte nas koristeći dole navedene kontakt informacije

Ako više ne želite da primate prepisku, e-poštu ili drugu komunikaciju od trećih strana, odgovorni ste da direktno kontaktirate treću stranu.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate pitanja ili komentare o ovoj Politici privatnosti, kontaktirajte nas preko stranice za kontakt >