Naša kompanija se može pohvaliti da je ovlašćeni distributer vrhunskih proizvođača, vodećih svetskih bendova u oblasti stanica za punjenje kao što su DBT, ETREL, ENELION, EKOENERGETIKA, EVBOX

Pored brendova koje zastupamo možemo Vam ponuditi i stanice drugih proizvođača kao što su EFACEC, KEBA, SCHRACK, a uskoro i  drugi.

Postanite naš klijent, uverite se u svetski priznat kvalitet proizvoda koje Vam nudimo po napovoljnijim tržišnim cenama. Uspešna distribucija podrazumeva sigurnu isporuku robe u traženim količinama i dogovorenom vremenu, što Vam saradnja sa našom kompanijom obezbeđuje. Dostupnost proizvoda s našeg velikog lagera omogućava Vam brzu i efikasnu realizaciju svakog posla.

Pogledajte našu internet prodavnicu.

I nakon prodaje i ugradnje stanica za punjenje naša kompanija ostaje uz Vas da Vam pruži uslugu nadzora nad Vašom imovinom i ugrađenim sistemom, u paketima usluga koje sami odaberete, po zagarantovano najjeftinijim cenama u Srbiji. Više informacija o uslugama monitoringa Vaših stanica za punjenje potražite u sekciji Monitoring.

Imate pitanje?

Popunite kontakt formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku!