AXON EASY

Proverena tehnologija

Spremni za budućnost

Nova generacija Axon Easy kompanije Ekoenergetika
Dobrodošli u eru napredne elektromobilnosti!

Upoznajte drugu generaciju stanice za punjenje – All-In-One Axon Easy – kreiranu za EV, E-buseve i E-kamione. Ovaj poboljšani proizvod redefiniše standarde punjenja, nudeći inovativne karakteristike i mogućnost konfigurisanja uz održavanje maksimalne efikasnosti. Axon Easy rezultat je kontinuiranog rada Ekoenergetika na poboljšanju punjača, zasnovanog na velikom iskustvu stečenom distribucijom prethodnih Axon Easy varijanti širom Evrope.

Savremena rešenja, kao što su inteligentni reklamni displej, sistem direktnog plaćanja ili CMS, čine Axon Easy simbolom izvrsnosti u svetu elektromobilnosti.

Axon Easy u svojoj novoj verziji kombinuje pouzdanu tehnologiju sa modernim dizajnom zadržavajući ono što ga čini liderom u optimizaciji punjenja. Zahvaljujući svojoj intuitivnosti i fleksibilnosti, ovaj model se prilagođava individualnim potrebama korisnika, obezbeđujući udobnost i efikasnost bez premca u svakodnevnoj upotrebi.

Zanima Vas više detalja, kontaktirajte nas ili posetite web stranicu proizvođača Ekoenergetyka.

Udobnost i sigurnost punjenja
Axon Easy 400 je opremljen inovativnim, uvlačivim sistemom za upravljanje kablovima (CMS). Zahvaljujući ovom sistemu, kablovi su uvek na bezbednoj udaljenosti od zemlje. Na ovaj način ne ometaju korisnike tokom punjenja i mogu ih lako koristiti svi, uključujući i osobe sa ograničenom pokretljivošću. Novi Axon Easy takođe nudi širok raspon dužina kablova – od 5,5 m do 9,5 m, što omogućava praktično prilagođavanje stanice za punjenje različitim uslovima parkiranja i individualnim potrebama korisnika električnih vozila.

Štaviše, LED statusno signalno osvetljenje obezbeđuje potpunu vidljivost iz svakog ugla, a funkcionalno osvetljenje koje pokazuje stanje napunjenosti (SOC) pruža informacije o procesu punjenja čak i sa veće udaljenosti. Ovo omogućava korisnicima da se udalje od punjača sa osećajem sigurnosti.

Senzor sudara je još jedna prednost Akon Easi 400, podižući nivo bezbednosti tokom procesa punjenja. Osiguravamo da korišćenje električnih vozila nije samo ekološki prihvatljivo, već i udobno i bezbedno.

 

240, 320, 400 kV DC
DC stanica za punjenje sve-u-jednom
Maksimalna struja punjenja do 500 A
6 opcija konfiguracije punjača
(uključujući konektore hlađene tečnošću)
2 tačke za punjenje
Punite do 2 vozila istovremeno
Sistem dinamičkog balansiranja opterećenja (DLBS)
24” AD Displai, daljinsko i nezavisno upravljanje reklamnim sadržajem
Sistem za upravljanje kablovima (CMS) sa ravnim krakom i mehanizmom za razbijanje
Sistem direktnog plaćanja (CCV, Paiter, Ingenico – opciono)
Eichrecht & MID usklađen (CCS / CCS i CCS HPC /CCS HPC)
Plug&Charge spreman
Prilagođeno za integraciju sa svim provajderima usluga punjenja
Podržava sva električna vozila

Podelite: