Punjači za benzinske stanice

Ultrabrze stanice za punjenje

Mnoge kompanije za koje se bave prometom goriva su već instalirale punjače na svojim stanicama.

Aral, vodeći brend maloprodaje goriva u Nemačkoj, širi svoju mrežu za punjenje na ultra brze punjače – koje rade pod markom ‘Aral pulse’. Do kraja 2022. godine, Aral pulse će imati 500 ultrabrzih punjača od 350 kW svaki na više od 120 punionica Aral.  Naftne i gasne kompanije imaju razvijenu korisničku infrastrukturu, sa brendiranim kreditnim karticama, naplatom, aplikacijama i mogućnostima primene posebnih ponuda.

Benzinske pumpe su uglavnom na odličnim pozicijama i mogu da smanje zabrinutost vozača električnih vozila oko dostupnosti punjača prilikom putovanja. Nedavna studija sugeriše da bi vozači EV-a radije punili svoje vozilo na benzinskim stanicama nego na drugim mestima.

Nadalje, kompanije u ovom sektoru imaju dodatni profitni centar – prodavnice. Možete generisati dodatni prihod od kupaca dok čekaju da im se vozilo napuni.

Benzinske stanice su ključne za duža putovanja i bitno je da budu opremljene  punjačima za brzo (DC)  punjenje snage veće od 60 kW. U našoj ponudi su i  ultra brze stanice za punjenje snage 350 kW koje omogućuju punjenje vozila za svega 10 – 20 minuta.  Naši sistemi brzih punjača su instalirani na mnogim stanicama širom EU gde su dokazali svoju pouzdanost.

Naša inovativna rešenja omogućavaju jednostavnu nadgradnju i više mesta za punjenje od konkurencije.

Kontaktirajte nas za procenu lokacije.

Preporučeni punjači