Punjači za hotele i turističke lokacije

Električna mobilnost u turističkom sektoru je postala presudna.

Punjači za hotele

Statistika je jasna: u svetu će biti sve više električnih vozila. Stoga je tema električne mobilnosti u turističkom sektoru postala presudna. Vozače električnih automobila više privlače hoteli, restorani ili letovališta, gde znaju da će imati mogućnost da napune svoje vozilo.

Instaliranje stanice za punjenje električnih vozila na Vašoj lokaciji ne pruža samo pogodnosti za Vaš turistički smeštaj koji će time privući nove goste i ojačati svoj zeleni profil. Postoje prednosti i za Vaše goste koji će uživati u Vašim uslugama i napuniti svoje vozilo preko noći.

Budite primećeni i povećajte vidljivost vaše lokacije

Postoji veliki broj aplikacija i mapa za pronalaženje stanica za punjenje e-automobila.

Ove mape su apsolutno neophodne za svakog vlasnika električnog automobila.

Iz tog razloga bi i hotelski i turistički smeštaji trebali biti u mogućnosti da pružaju uslugu punjenja.

Jednostavno, intuitivno i brzo. Aplikacije omogućavaju vozačima da sa samo nekoliko klikova pronađu mesta za punjenje automobila. Stoga je od ključne važnosti da ovi vozači mogu da vide Vaš smeštaj, sa stanicom za punjenje. Tada će Vas i vozači električnih automobila lako pronaći, detaljno znati uslugu punjenja koju pružate i možda odlučiti da rezervišu jedno noćenje u Vašem smeštaju.

Spavaj i puni

Turističke lokacije koji pružaju uslugu punjenja električnih vozila omogućavaju gostima da pune svoj električni automobil u najpogodnijem trenutku, dok spavaju. Praktičan i funkcionalan izbor za Vaše goste, ali i za Vaš smeštaj. Povećanje Vaše reputacije rezultiraće porastom broja gostiju. Tada morate samo da ih učinite lojalnim, na primer pružajući usluge visokog kvaliteta. Srećniji i zadovoljni kupci, s jedne strane, s druge strane, efikasna reklamna kampanja za Vašu destinaciju koja pruža inovativne i održive usluge.

Povećajte ukupnu organizacionu efikasnost

Nedavne studije potvrđuju da prisustvo usluga punjenja za električne automobile dovodi do poboljšane organizacione efikasnosti. Od suštinskog je značaja pravilno upravljanje vidljivošću na mreži, redovno ažuriranje i prikazivanje ponude mesta za punjenje na mrežnim mapama stvorenim u tu svrhu.

Punjenje kao sredstvo za jačanje identiteta brenda

 

Ako organizaciona struktura to dozvoljava, primena prilagođenih tarifa za naplatu punjenja mogla bi biti odlična strategija za privlačenje putnika u električnim automobilima u Vašem smeštaju i ostvarivanje ekstra profita. Pružanje besplatnih usluga punjenja može se smatrati podsticajem za izgradnju čvrste mreže pouzdanih kupaca koja podržava održivi pristup turističkog smeštaja.

Da biste ojačali identitet svog brenda, na stanici za punjenje možete prikazati i Vaš logotip.