Punjači za Vašu kompaniju

Ponudite svojim zaposlenima pogodnost punjenja na radnom mestu.

Punjači za kompanije

Nudimo niz rešenja za punjenje električnih vozila: punjače, softver i usluge.

Naši punjači su kompatibilni sa svim modelima električnih vozila (EV), pokretani su inteligentnim softverom, a instalirani su i servisirani od strane sertifikovanih profesionalaca.

Punjenje EV bez muke

Osigurajte sertifikovanu instalaciju i redovno održavanje.

Mogućnost naplate između zainteresovanih strana zahvaljujući automatizovanim tokovima plaćanja.

Dobra investicija

Napravite svoju mrežu za punjenje pomoću naših isplativih rešenja.

Ukoliko je Vaš parking javno dostupan, možete ponuditi uslugu punjenja na tržištu i naplaćivati punjenje spoljnim korisnicima, a Vašim zaspolenima omogućiti besplatno punjenje uz potpunu kontrolu troškova.

Dobra investicija

Dostignite svoje ciljeve održivosti

Radno mesto će biti druga najkorišćenija lokacija za dopunjavanje EV.

Ekološka osvešćenost je postala uobičajena u poslovnom svetu i značajno podiže ugled Vaše kompanije.

Pružite dodatnu uslugu klijentima i partnerima koji dolaze do Vas sa električnim automobilima.

EMobility kao usluga – Rešenje za svaki poslovni model  (EMobility as a Service®)

Jednostavan je način za preduzeća da ponude uslugu punjenja. Verovatno ste upoznati sa ovim konceptom poput softvera kao usluge (SaaS), koji nude pristup pametnim rešenjima po smanjenoj ceni putem pretplate.

Baš kao i kada kupujete punjač, sa EMobility-om kao uslugom, imate svu kontrolu nad načinom na koji postavljate svoje rešenje, kontrolišete pristup i koliko naplaćujete punjenje. Mi implementiramo prave konfiguracije za vas. A pošto zadržavamo vlasništvo, u mogućnosti smo da vam obezbedimo sve što vam je potrebno uz nisku godišnju naknadu.

Sveobuhvatna stalna podrška

Uključeni su hardver, softver, instalacija i podešavanje kako biste što brže pokrenuli posao. Tekuća podrška preduzećima, vozačima i stanicama znači niske režijske troškove i rad punjača bez prekida.

Kontrola koju želite, sa manje troškova. Uštedite vreme i novac uz minimalne režijske troškove i predvidljive operativne troškove.

Odaberite termin koji vam odgovara: 3 ili 5 godina

Zaštitite i izvucite maksimum iz svoje investicije: stanice se uvek proaktivno nadziru i nikada tehnički nisu zastarele

Kako to funkcioniše u 3 jednostavna koraka

  1. Vi pripremate lokaciju , mi  preuzimamo posle pripremeOdlična instalacija počinje dobrom pripremom lokacije. Mi Vam pružamo sve informacije koje su vam potrebne da vašu lokaciju učinite spremnom za instalaciju .
  2. Instaliramo i postavljamo stanice na vaš načinEMobility kao usluga® je jedino rešenje koje uključuje besplatnu instalaciju, što može dovesti do velikih ušteda.Da biste maksimalno iskoristili svoju stanicu, takođe pružamo profesionalno vođenje i konfigurišemo stanice baš onako kako želite. Ovo uključuje podešavanje kontrole pristupa i upravljanje plaćanjima. Kako se Vaše poslovanje bude menjalo, mi možemo promeniti konfiguracije tako da odgovaraju vašim potrebama.
  3. Sve to proaktivno pratimo i održavamoVozači povezuju svoje iskustvo punjenja sa vašim brendom. Osigurajte im najbolje iskustvo s proaktivnim nadzorom, što nam omogućava da daljinski identifikujemo i rešavamo probleme. Na sva pitanja odgovaramo u roku od jednog radnog dana. Sertifikovani tehničari Emobility-ja biće na licu mesta da poprave vašu stanicu u roku od jednog radnog dana od prijema potrebnih delova.Pratite korišćenje i performanse vaših stanica pomoću izveštaja i analitike koje vam šaljemo mesečno.Predomislili ste se o načinu postavljanja vašeg EV rešenja? Nema problema! Dobićete neograničene promene u konfiguraciji softvera, uključujući politike cena, kontrolu pristupa i još mnogo toga.