Tražimo partnere

Kompanija Emobility želi da bude prepoznata na našem tržištu u oblasti solarnih i integrisanih energetskih rešenja namenjenih električnoj mobilnosti i želi da promoviše integrisana energetska rešenja za električnu mobilnost.

Električna mobilnost bez kućnih i javnih stanica za punjenje električnih vozila nije moguća. Jedna od ključnih aktivnosti naše kompanije je postavljanje stanica za punjenje .

Očekujemo javljanje partnera koji u cilju uspešnosti svog preduzeća podržavaju našu zajedničku viziju na ovom putu !

Na području Srbije još imamo slobodna područja za ugovaranje, za koje tražimo sposobne, agilne preduzimljive partnere!

Koga tražimo?

Aktivno preduzeće !

Uslov za pridruživanje našoj mreži partnera je da posedujete aktivnu firmu. Naravno to može da bude i novoosnovano preduzeće ili druga firma.

Pridruživanje Emobility sistemu partnera preporučujemo preduzećima, koji raspolažu slobodnim kapacitetima i žele povećati prihode svog preduzeća.

Zainteresovano preduzeće-firma mora da iskustvo u elektroinstalacijama jake i slabe struje i da ima bar jedno zaposleno stručno lice (elektroinstalater).

Šta Vam nudimo ?

Obuka, prenos poslovnih iskustava i informacija

Korišćenje sistema i imena Emobility i nas obavezuje . Vaša stručnost i spremnost je naš zadatak i stalna obaveza.​ U tu svrhu vršimo obuku Vaših zaposlenih kako bi instalacija punjača bila uvek profesionalna i u skladu sa standardima za ovu vrstu instalacija.

Beograd Čačak Kragujevac Niš Novi Sad
Subotica Šabac Aranđelovac Bačka Palanka Paraćin
Bor Pirot Požarevac Jagodina Prijepolje
Kikinda Prokuplje Ruma Kraljevo Senta
Kruševac Sombor Leskovac Sremska Mitrovica Zaječar
Negotin Užice Vrbas Vršac Zrenjanin

Želite da postanete partner?

Popunite kontakt formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku!